Blog

La pista d'audio als videos per Facebook i Youtube

Un video canvia amb música, pot ser el detall que marqui la diferència entre un acabat amateur d’un acabat poressional. L’elecció de la música és important perquè marca el to del video final, i és molt important escollir la música abans de començar a editar perquè així els punts de tall de l’edició seran d’acord amb el ritme de la peça musical que s’haurà escollit.

 

Lliçons desde la Xina

La setmana passada es va celebrar el dia dels solters a la Xina. No sabia res d'aquesta festivitat, i aquest any és el primer que n'he sentit a parlar arrel de les xifres de negoci de l'empresa de venda on-line Alibaba. Tres dades per mostrar la magnitud de la notícia: facturació de 7.500 milions d'euros en un sol dia, els primers 1.000 milions facturats en 17 minuts, prop de 250 milions de comandes.

 

Magnituds que semblen un acudit, però que hauríen de fer reflexionar a tots aquells que tinguin una empresa orientada al consumidor final. Un testimoni explica que portava dies esperant l'efemèride per comprar un producte en concret. Hem de preguntar-nos el perquè d'aquesta festa del consumisme per treure'n conclusions. Podem dir que el negoci on-line és el futur? No. El que podem dir és que el negoci que no passa per el on-line és el passat. Avui el consumidor passa per internet en algun moment del procés de compra: hi cerca informació, compara preus, busca descomptes.

 

Una altra dada del dia dels solters xinès: un 42,6% de le compres es van fer desde dispositius mòvils. Què farà la gent aquest mes de Desembre mentre espera l'autobús? Buscar, comparar, comprar.

 

S'apropa la campanya nadalenca i etarem espectants del volum de negoci que es farà on-line i del que seguirà fent-se off-line.

Disseny de personatge: Carmela Soprano

Un bon disseny de personatges de ficció: Los Soprano. Com explicar el que mou al personatge de forma natural? L'exemple de Carmela Soprano.

compra de fans a Facebook

Comprar fans a Facebook és una pràctica extesa entre les empreses que comencen dins del Social Media i busquen augmentar el volum de seguidors en poc temps. Però es una inversió que pot resultar estèril. Per què?

SEO i SEM: Estratègies coordinades?

Entre les diferents accions de màrqueting digital que realitzen les empreses, les estratègies SEO i SEM són molt importants per a la gestió de la presència de les marques a internet. Per a tot tipus de negocis, són estratègies que ben treballades ajudaran a aconseguir diferents objectius de màrqueting.

Planifica la estratègia per publicar a les xarxes socials

Quan comencem un projecte sempre estem carregats d'energia i acostumem fer previsions de màxims. No és extrany que el mateix passi quan ens proposem un pla de continguts en Social Media, i és un fet que hauríem d'evitar.